Czy macie może Państwo informacje (kontakt), czy jakiś pediatra jest dostępny dla małego pacjenta nie tylko w godzinach pracy poradni, ale również np. w weekendy?
prosze zapytac na ul.Kraszewskiego w tej nowej przychodni panią doktor Szkodną o pryw.nr. tel.Zazwyczaj sie zgadza i przyjezdza.Cena jest dosc wysoka ale za takie porady niestety sie płaci.
Polecam Panią Bednarską - przychodnia koło Jarlanu. Bardzo sympatyczna i miła. Dzieci ją lubią. W razie problemów przyjeżdżała wieczorem do nas, albo my jeździliśmy do jej mieszkania.
My jesteśmy zadowoleni z Pani dok. Marii Kałamarz, przyjmuje na Lisińskiego, nie w Neuronie, tylko w przychodni obok Optyka. Pani doktor z bardzo przyjaznym podejściem do małych pacjentów, nie faszeruje antybiotykami, nie ma również problemu z uzyskaniem skierowania do specjalisty. Bardzo życiowe i ludzkie podejście do sprawy. Nie wiem jedynie jak jest z przyjęciami poza godzinami pracy poradni, bo na szczęście nie musieliśmy korzystać.
Mój Maluszek jest zapisany do Pani Doktror Renaty Grzybowskiej. Jesteśmy bardzo zadowoleni bo ma super podejście do dzieci i wiedzę. Ale minusem jest, że nie jeździ prywatnie do domu w razie potrzeby. Ale za to w weekendy przyjmuje Pani Doktor Hadryś : NEUROSPEC
adres: Krakowska 39 A
kod pocztowy: 37-500 telefon 623-24-15
Dlatego ja jeśli zaszłaby potrzeba to do niej bym z dzieckiem pojechała prywatnie.
jesli sie poprosi to jest w sanie przyjecha p.dr grzybowska jest swietnym lekarzem i dzieki niej dowiedziałam sie ze moje dziecko ma alergie a inny pediatra twierdził ze to ciagłe zapalenie oskrzeli
Poszukuję pediatry w Jarosławiu lub okolicach który wyleczy dziecko z pasożytów, córka miała lamblie i dostała lek tylko na nie, jest poprawa ale niezupełnie, pojawiły się inne problemy zdrowotne wskazujące jeszcze na inne gady, na tyle co się w tej chwili orientuję to przy lambliach najpierw należy pozbyć się innych lokatorów a później brać się za nie..Czy ktoś miał podobny problem i skutecznie pozbył się tego dziadostwa? ( trafiłam w internecie na artykuł dr Ireny Wartołowskiej ś.p. alergolog z Warszawy, opisuje sposób odrobaczania dorosłych i dzieci, po takiej kuracji znikają alergie , problemy skórne , AZS i wiele innych chorób, ona zawsze zaczynała leczenie od odrobaczania i w większości leczenie na tym się kończyło bo wszelkie dolegliwości znikały , czy ktoś u nas trafił na lekarza który przeprawadza pełną kurację odrobaczającą?
Ktory pediatra w Jarosławiu przyjmuje w weekendy PRYWATNIE? gdzie i nr tele gdyby ktoś miał. Do kogo najlepiej sie udać? Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi. Dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum